Over ons

Ons verhaal

In 1961 deed corsoclub Echteld voor het eerst mee aan het Fruitcorso.

Echteld deed vanaf het begin al mee voor de prijzen. In 2001 won Echteld voor het laatst het lof van de jury. In 2012 vierde Echteld het 50e corsojaar. Ondertussen zijn er al vele wagens voorbij gekomen en doet Echteld nog steeds mee met het Fruitcorso Tiel.

Ontwerpen

Echteld is in zijn ontwerpen erg veelzijdig. Van dieren tot mensen en fantastie, elk thema is een keer voorbij gekomen. Deze ontwerpen zijn gemaakt door verschillende ontwerpers uit onze vereniging.

Theresa van Lavieren en Henco van Doorn zijn de laatste jaren onze vaste ontwerpers. Met hen boeken we veel goede resultaten

De vrijwilligers

Onze club bestaat uit veel fanatieke lassers, plakkers en bestuursleden. Onze vrijwilligers komen uit alle hoeken van de Betuwe en dat maakt onze groep erg veelzijdig. Niet alleen veel volwassenen plakken met veel plezier bij ons, ook de jeugd komt steeds vaker vele avonden helpen. De groep jeugd wordt steeds groter en daar zijn wij erg trots op!

About Image

Kom een kijkje nemen!

Onze deuren staan altijd open voor nieuwe vrijwilligers. Je wordt met open armen ontvangen en je mag meteen deel van het team uitmaken. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze gezellige vereniging? Kom vooral een keer langs in de schuur en maak kennis met het fruitcorso. Op maandag t/m vrijdag zijn we vanaf 19:00 in de schuur te vinden.